Post Top Ad

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΑΡΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΙΚΙΔΗΣ

  

ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΑΡΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ


ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΑΡΤΗ ΣΙΘΩΝΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2018 ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΑ!!



ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2020

ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΥΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-ΦΩΤΙΕΣ, ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ  ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ;

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΕΚΧΩΡΙΑ) ΤΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

16.0 ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

16.1. Ο ρόλος του Πυροσβεστικού Σώματος είναι πολύ σημαντικός στην φύση και στο περιβάλλον του Ελλαδικού χώρου. Η μορφολογία του εδάφους απαιτεί ειδικές δεξιότητες, ώστε να υπάρχει δράση σε όλα τα μέρη. Ο ρόλος του σώματος είναι να προφυλάσσει και βοηθάει τους ανθρώπους σε έκτακτες ανάγκες φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών.
16.2. Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει στην προφύλαξη της χλωρίδας της χώρας μας.
16.3. Θα κατασκευαστούν οι απαραίτητες αντιπυρικές ζώνες σε όλη την επικράτεια, θα αναβαθμιστούν όλα τα κέντρα πυρόσβεσης με τα πιο σύγχρονα και άρτια τεχνολογικά μέσα, όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, αυτοκινούμενες μονάδες, παρακολούθηση μέσω ελληνικών δορυφόρων κλπ.
16.4. Η εκπαίδευση των πυροσβεστών θα είναι άρτια με τα πιο σύγχρονα μέσα και αυτοί θα καλύπτονται μισθολογικά και ασφαλιστικά από την Πολιτεία ώστε να παράσχουν απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;

ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΔΙΚΤΙΑ

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ